Der er Åben Studio undervisning i DSF Studio på Tagensvej 85 inden for følgende discipliner: skuespiltræning, filmskuespil og musicaldans. Der afholdes også arrangementer og foredrag om emner, der er relevante for brugernes arbejdsliv - se mere under arrangementer.

Det koster 200 kr. pr. halvår at deltage i Åben Studios undervisning. Betalingen foregår i receptionen og gælder til træning og andre udvalgte arrangementer i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Kom og træn, når du har tid og lyst.

Improvisation med Pernille Sørensen

Dato:
30. januar-27. februar (dog ikke 14/2)
Tidspunkt:
kl 9.30-11.30/12.30 afhængig af deltagerantal
Sted:
DSF Studio, Tagensvej 85, 2. sal, 2200 København N
Tilmeldingsfrist:
løbende
Pris:
200 kr. Åben Studio træningskort 1. halvår
Improvisation med Pernille Sørensen

Impro - kunsten at håndtere det uventede.

Impro er en måde at være i Verden på. At møde ”dét der er” åbent, fordomsfrit og arbejde med det som et aktiv, er ikke blot praktisk at kunne, det er også et vigtigt for at vedligeholde sin skaberkraft. Improvisationstræning med Pernille Sørensen, er træning, for dig der vil holde din kreative kerne ved lige, som vil udfolde dit kunstneriske potentiale og som ønsker robusthed i pressede situationer, såsom ved auditions, i forløb med kort prøvetid eller i processer hvor du selv er medskaber. 

I en tryg og sjov atmosfære får du trænet grundlæggende principper, i forhold nærvær, kontakt, impulser og gruppedynamik. Gennem short-form, long-form og musikalsk improvisation, samt via lege og tekniske øvelser, retter vi bevidstheden mod vores medspillere, åbner det kreative flow og trimmer fornemmelsen for puls og timing. Vi fjerner frygten for at fejle og sætter dit fulde potentiale i spil. Advarsel: Faren for at more sig er overhængende…

Undervisningen er tilrettelagt så den kan rumme alle erfaringsniveauer og vil indimellem være ledsaget af en pianist.

Improvisationstræning er for udøvende kunstnere der:

Ønsker at arbejde med sit fulde potentiale.

Ønsker metoder til at generere materiale.

Ønsker robusthed i forhold til nervøsitet eller præstationsangst.

Ønsker inspiration til figurarbejde.

Har lyst til at have det sjovt i arbejdet

Pernille Sørensen er skuespiller og instruktør, med en bred professionel baggrund. Hun har improvisation som speciale både som underviser og udøvende og er medlem af impro-grupperne ”Alt på ét Bræt”. Hun har gennem sit arbejde med Keith Johnstones teknik udviklet flere nye impro-former og har etableret et tæt samarbejde med impro-teatre i udlandet. Derudover er hun indehaver af konsulentfirmaet ”Play & Act”, der arbejder med ledertræning, kommunikation og samarbejde i erhvervslivet.

Som skuespiller debuterede Pernille i 1991 på Jytte Abildstrøms Teater og har siden arbejdet på bl.a. Folketeatret, Det Danske Teater, Café Liva, Team Teateret, Vejle Musik Teater, Teater Vestvolden, m.fl. 

Læs mere om Pernille Sørensen på www.playandact.dk eller www.langhuset.dk 

Obs: der undervises ikke tirsdag 13/2 (vinterferie)