DSF Studio - efteruddannelseskurser for professionelle skuespillere, dansere, sangere og musicalperformere.

Der er Åben Studio undervisning i DSF Studio på Tagensvej 85 inden for følgende discipliner: skuespiltræning, filmskuespil og musicaldans. Der afholdes også arrangementer og foredrag om emner, der er relevante for brugernes arbejdsliv - se mere under arrangementer.

DSF Studios kurser er for DSF-medlemmer, rettighedshavere i Filmex og for andre der arbejder professionelt inden for ovennævnte faggrupper, eller som kan opfylde mindst et af forbundets medlemskriterier, læs mere her

Det koster 200 kr. i alt pr. halvår at deltage i Åben Studios undervisning, hvilket inkludere alle hold anført under Åben Studio.

Betalingen kan ske kontant i receptionen eller via mobilepay nr. 73270 og gælder til træning og andre udvalgte arrangementer i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Kom og træn, når du har tid og lyst. 

Manuel stemmebehandling/massage med Naja Månsson

Dato:
fredag 26/10 og mandage 29/10, 5/11, 12/11
Tidspunkt:
kl. 9:30-12:30
Sted:
DSF Studio, Tagensvej 85, 2200 København N
Tilmeldingsfrist:
1. oktober
Pris:
200 kr. for Åben Studio-kort 2. halvår 2018
Manuel stemmebehandling/massage med Naja Månsson

Manuel stemmebehandling/massage

Sangere, skuespillere og performere oplever i perioder, at stemmen svigter, at man bliver træt i stemmen, eller at stemmen ændrer sig. Dette sker ofte i stressede eller travle perioder. Manuel stemmebehandling og stemmemassage giver større gennemslagskraft og dynamik i stemmen. Den balancerer din stemme, så dit fulde potentiale kan komme til udtryk.

Behandlingen vedligeholder stemmens sundhed og potentiale og består af nænsom dybdemassage, der afspænder kompensatoriske spændinger - primært massage af kæbe, strube, hals, nakke og åndedrætsrelaterede muskler, samt undervisning i strækøvelser og åndedrætstræning for de relevante muskler.

Behandler, Naja Månsson, har altid interesseret sig for stemmens udfordringer, potentiale, fysiske og psykiske grundlag. Derfor har hun efter sin kandidatuddannelse fra Det Fynske Musikkonservatorium søgt yderligere specialisering inden for faget - herunder uddannelse i stemmerehabilitering samt supervision hos sangpædagog Anne Rosing-Schow og sangcoach John Norris i Berlin.
Læs mere om Naja Månsson her

obs. Behandlingen foregår ved individuelle tildelte tider (60 min.) på de angivet datoer mellem kl. 9.30-12.30 i DSF Studio (tid og sted kan ikke ændres) og kræver tilmelding.