Efteruddannelse for professionelle skuespillere, dansere, sangere og musicalperformere
DSF Studios kurser er for DSF-medlemmer, rettighedshavere i Filmex og for andre der arbejder professionelt inden for ovennævnte faggrupper, eller som kan opfylde mindst et af forbundets medlemskriterier, læs mere her

Åben Studio: Stunt- og kamptræning med Joon Poore

Dato:
Onsdage 26. feb. - 18. marts
Tidspunkt:
20:00-21:30
Sted:
DSF Studio, Tagensvej 85, 2200 København N
Antal deltagere:
max 20
Tilmeldingsfrist:
løbende, men gerne inden 18. feb.
Pris:
200 kr. for Åben Studiokort 1. halvår 2020
Åben Studio: Stunt- og kamptræning med Joon Poore

På dette Åben Studio forløb får du chancen for at prøve kræfter med stunt fighting og actiondesign på film. Det er fysisk undervisning med plads til sved på panden.

Vi udbyder i første omgang fire onsdage med stunt- og kamptræning, og som noget nyt ligger undervisningen om aftenen.

Du får en smagsprøve på, hvordan det er at arbejde med stunt på film og du får en god basisviden om kunstformen. Træningen er for alle niveauer, så du kan sagtens deltage selvom du aldrig har prøvet kræfter med stuntteknikker før. Du vil også få noget ud at træningen selvom du har prøvet det før.  

Deltagerne bliver taget igennem arbejdet med action på film og stunt som medie. Om du er mest til værtshusslagsmål, Game of Thrones' sværddueller eller The Matrix' ultra koreograferede kung fu er ikke afgørende - teknikkerne og principperne bag er præcis de samme.  

Træningen vil primært have fokus på stuntteknikker, faldteknikker og våbentræning. Men der vil også være tid til at se på koreografi, rytme og hvordan man designer action til film.