DSF Studio - efteruddannelse og netværk

Efteruddannelse for professionelle skuespillere, dansere, sangere og musicalperformere
DSF Studios kurser er for DSF-medlemmer, rettighedshavere i Filmex og for andre der arbejder professionelt inden for ovennævnte faggrupper, eller som kan opfylde mindst et af forbundets medlemskriterier, læs mere her

Audition og Cold Read Teknik med Andreas Lyon

Dato:
4-6. april
Tidspunkt:
kl. 10.00-17.00
Sted:
DSF Studio
Antal deltagere:
12
Tilmeldingsfrist:
overskredet men opskrivning på ventelisten pt. åben
Pris:
400 kr.
Audition og Cold Read Teknik med Andreas Lyon

Andreas Lyon er skuespiller og acting coach, hjemvendt til Danmark efter 10 år i Los Angeles,  hvor han har arbejdet på serier som CSI, Weeds og for selskaber som Lucas Films og Comedy Central m.fl. 

Andreas har på egen krop gjort erfaringen i Hollywood, og gennemført over tusinde auditions og callbacks, samt arbejdet med casting, coachet unge talenter, og været primus motor for professionel skuespillertræning i audition teknik for film- og TV i en lang årrække.

Nu har han taget al sin ekspertise med til Danmark, og har med sin egen booking rate på 40% erfaret, at det kan betale sig at fokusere på jobsamtalen, og gøre det til en god oplevelse uanset om den finder sted i ind-eller udlandet.

På workshoppen arbejdes der med teknikken "Cold Read, som forøger evnen til hurtigt at se opgaven klart, træffe stærke valg og gå ind i rummet med fornyet sikkerhed og glæde – hvad enten det er hos casteren eller hjemme med selftape.

Læse mere om Andreas Lyon her