Dansk Skuespillerforbund følger myndighedernes anbefalinger, og derfor lukker DSF Studio alle kursusaktiviteter samt lokaler ned de næste par uger, indtil videre fra torsdag 12/3 til og med mandag 13. april

Efteruddannelse for professionelle skuespillere, dansere, sangere og musicalperformere
DSF Studios kurser er for DSF-medlemmer, rettighedshavere i Filmex og for andre der arbejder professionelt inden for ovennævnte faggrupper, eller som kan opfylde mindst et af forbundets medlemskriterier, læs mere her

Castingworkshop med Anja Philip

Dato:
20.-24. april
Tidspunkt:
kl. 9.15-15.15
Sted:
DSF Studio, Tagensvej 85, 2200 København N
Antal deltagere:
8
Tilmeldingsfrist:
12. marts
Pris:
550 kr.
Castingworkshop med Anja Philip

Workshoppen kommer til at have den enkelte skuespiller som omdrejningspunkt med øvelser i, hvordan man som skuespiller formår at være sandfærdigt tilstede, når man arbejder foran et kamera.
Vi skal fylde konkrete værktøjer i værktøjskassen, så hver skuespiller kan føle sig så styrket som muligt og få det optimale ud af sit potentiale. Dette både i forhold til forberedelse og castingsituationen.
Det bliver 5 intense dage med det mål, at alle mærker en større frihed, lyst og forståelse for at arbejde som skuespiller med film og tv.

Anja Philip, medejer af Casteriet, har arbejdet som caster siden 1993 og har bl.a. castet til film som ”Undtagelsen”, ”Journal 64”, ”Lykke Per”, ”Kvinden i Buret”, "Den Skyldige" samt tv-serier som ”Borgen”, ”Arvingerne” "Grey Zone" m.fl. 

Læs mere om Anja Phillip her