DSF Studio - efteruddannelse og netværk

Castingworkshop med Anja Phillip

Dato:
12-14. marts
Tidspunkt:
kl. 9.00-16.00
Sted:
DSF Studio, Tagensvej 85, 2200 København N
Antal deltagere:
8
Tilmeldingsfrist:
31. januar
Pris:
1.300 kr.
Castingworkshop med Anja Phillip

Workshoppen kommer til at have den enkelte skuespiller som omdrejningspunkt med øvelser i hvordan, man som skuespiller, formår at være sandfærdigt tilstede, når man arbejder foran et kamera.

Vi skal fylde konkrete værktøjer i værktøjskassen at arbejde med, så hver skuespiller kan føle sig så styrket som muligt og få det optimale ud af sit potentiale. Dette både i forhold til forberedelse og castingsituationen.

Det bliver 3 intense dage med det mål, at alle mærker en større frihed og forståelse for at arbejde som skuespiller med film og tv.

Anja Philip, medejer af Casteriet, har arbejdet som caster siden 1993. Underviser i casting på bl.a. Den Danske Scenekunst- og Filmskole, Det Danske Filmskuespillerakademi og Super 16.

Casteriet har siden 1999 leveret casts til en lang række spille- og reklamefilm samt tv-serier. Casteriets arkiv er i konstant udvikling og rummer i dag over 7.000 professionelle skuespillere og amatører fra hele Danmark. De har et indgående kendskab til den danske skuespillerscene og holder sig løbende ajour med den store talentmasse.

Læs mere om Anja Phillip her

Samarbejdspartner på workshoppen, Den Danske Scenekunstskole Efteruddannelsen. Tilmeld dig her