DSF Studio - efteruddannelse og netværk

Efteruddannelse for professionelle skuespillere, dansere, sangere og musicalperformere
DSF Studios kurser er for DSF-medlemmer, rettighedshavere i Filmex og for andre der arbejder professionelt inden for ovennævnte faggrupper, eller som kan opfylde mindst et af forbundets medlemskriterier, læs mere her

Ideworkshop med Rasmus Munch

Dato:
15 + 22 + 29. maj
Tidspunkt:
kl. 9.00-16.00
Sted:
DSF Studio, Tagensvej 85, 2200 København N
Antal deltagere:
16
Tilmeldingsfrist:
23. april
Pris:
200 kr. (gratis ved betalt Åben Studio træningskort/obs. tilmelding påkrævet)
Ideworkshop med Rasmus Munch

Her er muligheden for at få gennemtestet dine ideer!

Som udøvende kunstnere, er vi propfyldt med gode ideer. Mange af dem kan omsættes til virkelighed, generere god økonomi og spændende udfordringer.

Workshoppen hjælper dig til at få indsigt og overblik i at tage det næste skridt.

Workshoppen er i sin grundform involverende, det er deltagernes erfaringer, input og idéer der primært er i fokus.

Vi udfolder ideerne, går på opdagelse, undersøger muligheder og begrænsninger. Dernæst udvikler vi ideerne, definerer målgruppe og potentiale. 

Til slut skaber vi vejen til hvem der skal få glæde af ideen og ikke mindst hvordan de skal købe den. Måske også hvem de skal involvere, da alle ideer ikke kan realiseres alene.

Hvorvidt du kaster dig ud i dit næste projekt efter workshoppen eller ej, får du viden og værktøj til selv at gennemteste dine kommende ideer og hjælpe dem til at blive konkrete.

Rasmus Munch er uddannet fra skuespillerskolen ved Odense Teater i 2002. Han har arbejdet indenfor faget i mange år, inden han foretog et karriereskift og startede egen virksomhed. I dag driver han med succes virksomheden Yeah-Yeah der træner ansatte i danske virksomheder i blandt andet præsentationsteknik og salgstræning.