Efteruddannelse for professionelle skuespillere, dansere, sangere og musicalperformere
DSF Studios kurser er for DSF-medlemmer, rettighedshavere i Filmex og for andre der arbejder professionelt inden for ovennævnte faggrupper, eller som kan opfylde mindst et af forbundets medlemskriterier, læs mere her

Improvisation med Kasper Gattrup

Dato:
Tirsdage fra 22. januar - 7. maj
Tidspunkt:
kl. 9.30-12/12.30
Sted:
DSF Studio, Tagensvej 85, 2200 København N
Antal deltagere:
ubegrænset
Tilmeldingsfrist:
løbende men gerne hurtigst muligt
Pris:
200 kr. Åben Studio kort 1. halvår 2019
Improvisation med Kasper Gattrup

Improvisation er fantasiens legeplads. En sær tanke kan sætte en masse i gang, men det er lettere sagt end gjort. Improvisation kræver en konstant åbenhed og kontakt til din medspiller/medspillere for at gå op i en højere enhed. Men når det så sker, skabes der hver gang noget helt unikt.

Vi vil arbejde med at være åbne og lytte samt acceptere hinandens bud (og skrotte vores egne), så vi i fællesskab kan løfte scenen, og få hinanden til at se godt ud. Undervisningen vil være fyldt af energi, men vi vil også reflektere og sætte ord på dagens oplevelser og teknikker. Træningen fordrer ikke nogen dyb psykologisk tilgang eller krav om at præstere, kun lysten til at mestre. Medbring træningstøj.

Kasper D. Gattrup har arbejdet med improvisation i 20 år både som skuespiller og underviser. De seneste 6 år har han stået på scenen med gruppen Specialklassen, der bl.a. er kendt for impro-comedy serien Hotel Zimmerfrei på DR2. 

Obs. Der undervises ikke tirsdag 16. april op til påske.