Efteruddannelse for professionelle skuespillere, dansere, sangere og musicalperformere
DSF Studios kurser er for DSF-medlemmer, rettighedshavere i Filmex og for andre der arbejder professionelt inden for ovennævnte faggrupper, eller som kan opfylde mindst et af forbundets medlemskriterier, læs mere her

Improvisation med Ole Boisen

Dato:
Tirsdage, 4. september - 27. november (ingen undervisning i uge 42)
Tidspunkt:
kl. 9.30-11.30/12.30
Sted:
DSF Studio, Tagensvej 85, 2. sal, 2200 København N
Antal deltagere:
ubegrænset
Tilmeldingsfrist:
løbende
Pris:
200 kr.
Improvisation med Ole Boisen

Improvisation er et værktøj, som udøvende kunstnere bruger til at holde skarp fokus, høj intensitet, autentisk nærvær og stor spilleglæde. Du indeholder skæve, skønne, poetiske ideer, du ikke aner, hvor kommer fra, men som gør dig bedre. Også bedre til i enhver tænkelig castingsituation ikke at gå i baglås, men byder ind fra det bedste sted i dig.

I Oles undervisning handler det om at opdage dig selv, dine egne rene impulser, og sætte dem i spil med andre. At komme forbi præstationslysten og -trangen og lave så ufattelig mange fejl, at man med sænkede parader begynder at spille sammen, og finder på fantastiske ting i nuet. Workshoppen indeholder individuelle øvelser, udfordringer i par og deciderede impro-spillescener.

Ole Boisen underviser i improvisation på teaterskoler, filmskoler og dedikerede højskoler, og har mange års erfaring som improvisationsspiller på teatret og i tv-programmer. Han har bl.a. indspillet TV satiren “A-Klassen” udelukkende baseret på improvisation. Ole er freelance-skuespiller på alle platforme, og bruger impro til at holde værktøjerne skarpe, lysten oppe og frygten fra døren. 


Læs mere om Ole her

Obs. Der undervises ikke i efterårsferien uge 42, 16/10.

Tirsdag den 30/10 vikar, Kasper Gattrup (fra Specialklassen)