Efteruddannelse for professionelle skuespillere, dansere, sangere og musicalperformere
DSF Studios kurser er for DSF-medlemmer, rettighedshavere i Filmex og for andre der arbejder professionelt inden for ovennævnte faggrupper, eller som kan opfylde mindst et af forbundets medlemskriterier, læs mere her

Operakursus med Anne Barslev

Dato:
25.-29. marts
Tidspunkt:
kl. 10-16
Sted:
DSF Studio, Tagensvej 85, 2200 København N
Antal deltagere:
8-10
Tilmeldingsfrist:
frist udvidet til 27. februar - stadig ledige pladser
Pris:
500 kr.
Operakursus med Anne Barslev

På dette operakursus skal vi arbejde med sangerens dramatiske valg i forhold til materialet. Hvilken metode bruger sangere til at undersøge karakterens valgmuligheder, og hvad er konsekvensen af metoden? Går vi til karakteren udefra eller indefra? Metodisk eller intuitivt? Vi skal afsøge karakterens mange muligheder, ikke med henblik på et resultat, men for at blive bevidst om nuancerne og om de valg vi mere eller mindre instinktivt tager.

 

Anne Barslev er uddannet operainstruktør fra Hogesschool voor de Kunsten i Amsterdam og hun bl. a. instrueret ’Tosca’, ’Carmen’, ’Barberen’, ’Tryllefløjten’, ’Romeo og Julie’, ’Don Juan’, ’Maria Stuarda’, ’Madama Butterfly’, ’Boheme’, ’L´Ordeo’, ’De Syv Dødsynder’, ’Poppeas Kroning’ og meget andet. I store træk altid på dansk og tit på en lidt anden måde end forventet.

 

Læs mere om Anne Barslev her

 

Kursusprogram:

Kl. 10-12 teori

Kl. 13-16 praksis med pianist Louise Schrøder

 

NB. Der opfordres til at deltagerne følger kurset alle 5 dage og overvære hinandens sangsessions.