Selvangivelse for scenekunstnere med Bent Malinovsky

Tilmeldingsfrist:
25. marts
50 kr.

Har du stresssymptomer og deja-vu oplevelser, når den årlige selvangivelse lander i e-boksen? Tag sagen i egen hånd og mød op med dine spørgsmål til selvangivelsen, skatten, regnskabet, momsen osv. Vi ser på, om der ikke på stående fod kan svares på det meste eller skabes et overblik, så du kan få ro på systemet.

Relevante skatte-spørgmål til Bent kan eventuelt fremsendes pr. mail inden kurset til ki@skuespillerforbundet.dk

Bent Malinovsky er cand.merc.aud. fra CBS, musiker, og har sin egen revisionsvirksomhed med kunstneres regnskaber og skatteforhold som speciale. Et brugbart kursus, som slet ikke er så tørt som det lyder!