DSF Studio - efteruddannelse og netværk

Senior-improvisation 65+ med Pernille Sørensen

Dato:
31. oktober og 2. november
Tidspunkt:
kl. 12.00-16.00
Sted:
DSF Studio, Tagensvej 85, 2. sal, 2200 København N
Tilmeldingsfrist:
2. oktober
Pris:
100 kr.
Senior-improvisation 65+ med Pernille Sørensen

Hjernen er en muskel og jo mere du bruger den, des stærkere bliver den. Som alle andre dele af kroppen kan den blive lidt langsommere med alderen. Det er derfor en god idé at udfordre hjernen på forskellige måder, bl.a. på koncentration, hukommelse og indlæring. 

SENIOR-IMPRO 65+ tilbyder - improvisations træning for udøvende kunstnere med lang scenisk erfaring, der i et trygt forum, og i selskab med ligesindede ønsker, at træne deres evne til at opfange impulser, etablere adgang til deres kreative åre, samt skabe historier ud fra hvad der opstår i nuet.

I denne form for improvisations træning lægger vi vægt på ordet og det dramatiske indhold, fremfor tempo og fysik. Vi vil bevæge os frit inde for alle genrer, også de alvorlige. Men bare rolig: Det skal nok blive sjovt!
Kurset er inspireret af projektet ”Lost without words” (Improbable Theatre/National Theatre, London).

Note: Improvisations træning er et gennemprøvet og effektivt værktøj til udfoldelse af skjulte eller glemte potentialer, skærpelse af opfattelsesevnen, samt håndtering af nervøsitet og sceneskræk. 

For hvem: Skuespillere sangere, dansere 65+, der stadig er aktivt udøvende. Improvisations erfaring ikke nødvendig.

Underviser, Pernille Sørensen er skuespiller og instruktør, med en bred professionel baggrund. Hun har improvisation som speciale både som underviser og udøvende, og er medlem af impro-grupperne ”Alt på ét Bræt”. Hun har gennem sit arbejde med Keith Johnstones teknik udviklet flere nye impro-former, og har etableret et tæt samarbejde med impro teatre i udlandet. Derudover er hun indehaver af konsulentfirmaet ”Play & Act”, der arbejder med ledertræning, kommunikation og samarbejde i erhvervslivet.

Som skuespiller debuterede Pernille i 1991 på Jytte Abildstrøms Teater, og har siden arbejdet på bl.a. Folketeatret, Det Danske Teater, Café Liva, Team Teateret, Vejle Musik Teater, Teater Vestvolden, m.fl. 

Læs mere om Pernille Sørensen på www.playandact.dk eller www.langhuset.dk