DSF Studio - efteruddannelseskurser for professionelle skuespillere, dansere, sangere og musicalperformere.

På vores kurser kan du møde nogle af de bedste danske og internationale undervisere. Vi tilstræber at tiltrække kapaciteter inden for både de mere traditionelle discipliner og nye kunstneriske arbejdsmetoder.

Vi tilbyder både fagopdelte kurser og kurser på tværs af de forskellige faggrupper. I nogle tilfælde er kurserne niveauopdelt for at give deltagerne det størst mulige udbytte af undervisningen.

DSF Studios kurser er for DSF-medlemmer, rettighedshavere i Filmex og for andre der arbejder professionelt inden for ovennævnte faggrupper, eller som kan opfylde mindst et af forbundets medlemskriterier, læs mere her

Transporttilskud: Bor du i en anden landsdel og deltager i et af vores kurser af flere dages varighed, tilbyder forbundet at refundere omkostninger til transport (billigste transportform) og logi for op til 1.500 kr. ved ansøgning før kursusstart og mod forevisning af gyldige kvitteringer. Tilbuddet gælder ikke audition, arrangementer og den kontinuerlige Åben Studio undervisning.

Obs. Der kan ikke søges støtte fra Gramexfonden til DSF-kurser eller kurser, hvor DSF samarbejder med en anden arrangør.

Blik for køn og etnisk diversitet
Dato:29. - 31. august
Sted:DSF Studio, Tagensvej 85, 2200 København N
Senior-improvisation 65+ med Pernille Sørensen
Dato:3-7. september
Sted:DSF Studio, Tagensvej 85, 2. sal, 2200 København N
Castingkursus med Djamilla Hansen
Dato:11-13. september
Sted:DSF Studio, Tagensvej 85, 2200 København N
On-Camera Scene Study with Séamus McNally
Dato:8-9 + 11-12. oktober (der undervises ikke onsdag 10/10 pause)
Sted:DSF Studio, Tagensvej 85, 2200 København N
Strauss and Wagner Master class with Gregory Lamar
Dato:27-30. november
Sted:DSF Studio, Tagensvej 85, 2200 København N