Sceneliv #2 - 2017

Her er mit teater - Sonja Oppenhagen på Folketeatret

I de kommende numre af Sceneliv besøger vi nogle af landets teatre og bliver vist rundt af en stedkendt skuespiller.

Vi begynder på Folketeatret, hvor Sonja Oppenhagen har arbejdet i fire forskellige årtier. Hun fortæller om dengang, hun pludselig stod med et gebis i hånden, og om hvad garderoben og skræddersalen betyder for hende. Et spøgelse og et farligt sort hul spiller også mystiske biroller i fortællingen.

Læs videre inde i bladet.

Arbejdslivsundersøgelse

Lige præcis 251 medlemmer af Dansk Skuespillerforbund har i de forløbne måneder ladet sig interviewe om deres arbejdsliv. Hele undersøgelsen kan læses på forbundets hjemmeside, og det er ikke så lidt af en øjenåbner. I nærværende blad kan du læse et udpluk. Scenekunstnerne har mange forskellige arbejdsgivere og en del af dem er nervøse for økonomien og fremtiden i branchen.

Læs om undersøgelsen i Sceneliv #2