Lån & Spar

14. december 2018
Lån & Spar

Som medlem af Dansk Skuespillerforbund er du også en del af Lån & Spar. Vi er nemlig en bank for fællesskaber. En solid bank fra 1880, drevet af mennesker til mennesker. I dag ejet af Dansk Skuespillerforbund og dig – og mere end 45 andre organisationer.

5% er Danmarks højeste rente
Med fællesskabet følger ekstra gode fordele. Som bl.a. 5 % i rente på de første 50.000 kr. på din lønkonto. Det er Danmarks højeste rente og noget ingen andre banker kan matche.

For Lån & Spar er en personlig bank, vi deler med hinanden.

Sådan får du 5 % i rente på din lønkonto

• Du er medlem af Dansk Skuespillerforbund og har afsluttetdin uddannelse.
  • Du samler din privatøkonomi hos Lån & Spar (LSBprivat®Løner en del af en samlet pakke af produkter og services, som dinøkonomi kreditvurderesud fra).
  • Du behøver ikke flytte dine realkreditlån. Men evt. ændringerog nye realkreditlån, skal gå gennem Lån & Spar og Totalkredit.
  • De 5 % i rente er på de første 50.000 kr. på lønkontoen. Der er 0 % på resten.
  • Rentesatserne er variable og gælder pr. 1. januar 2018.
  • Se vilkårene på lsb.dk/medlemsvilkaar