Lån & Spar

7. juni 2018
Lån & Spar

Et fællesskab, der betaler sig – især for dig

Vidste du, at Lån & Spar er kundeejet? At vi faktisk er ejet af bl.a. dig og de andre medlemmer af Dansk Skuespillerforbund – og mere end 45 andre organisationer? Udover at være en solid bank fra 1880, er vi nemlig også en bank for fællesskaber.

5 % er Danmarks højeste rente
Med fællesskabet følger ekstra gode fordele. Som bl.a. 5 % i rente på de første 50.000 kr. på din lønkonto. Det er Danmarks højeste rente og noget ingen andre banker kan matche.

For Lån & Spar er en personlig bank, vi deler med hinanden

• Du er medlem af Dansk Skuespillerforbund og har afsluttet din uddannelse.
  • Du samler din privatøkonomi hos Lån & Spar (LSBprivat®Løn  er en del af en samlet pakke af produkter og services, som din økonomi kredit vurderes ud fra).
  • Du behøver ikke flytte dine realkreditlån. Men evt. ændringer  og nye realkreditlån, skal gå gennem Lån & Spar og Totalkredit.
  • De 5 % i rente er på de første 50.000 kr. på løn kontoen.
  • Der er 0 % på resten.
  • Rentesatserne er variable og gælder pr. 1. januar 2018.

Se vilkårene på lsb.dk/medlemsvilkår.