Ny festival fokuserer på kvinder

19. september 2017
Ny festival fokuserer på kvinder

En ny festival har set dagen lys. Power Of Women (POW) festivalen er et udstillingsvindue for værker, der har kvinders fortællinger i centrum. Værkerne, der breder sig over flere kunstformer, kan ses på Charlottenborg, Teatret ved Sorte Hest, Teater Republique, VerdensKultur Centret og Teaterøen m.fl.

22.-24. september 2017 fejrer POW Festivalen i København værker skabt af kvindelige kunstnere inden for flere kunstformer, både film, musik, scenekunst, design, litteratur og arkitektur. POW Festivalen forsøger med afsæt i de kreative miljøer at give kvindefortællinger en mere fremtrædende plads i mediebilledet, skriver Proscenium.dk

I år er POW en pilotfestival, der skal give publikum en forsmag på den fuldt udfoldede festival der afholdes i 2018. Derfor er alle arrangementer i år gratis for publikum - for på den måde at skabe opmærksomhed omkring projektet, søsætte samarbejder mm. Og i år har POW særligt fokus på film, dramatik og arrangementer for børn.

I år kan du bl.a. opleve: 

Fra scenekunstprogrammet:
Særforestilling/talk: “UDSPRING” af Teater Rio Rose. Efterfulgt af en snak med  instruktør Tove Bornhøft og skuespillerne Anette Katzmann og Petrine Agger.

Hvor og hvornår: Teaterøen 23 sept. kl. 19-21  

Fra børneprogrammet:
Hvem er Køn?: TeaterKUNST ruller deres lyserøde pop-up bod ind på VerdensKulturCentret, og giver forbipasserende børn mulighed for at være en del af en augmented realityfortælling om ligestilling. Aldersgruppe: 8+

Hvor og hvornår: VerdensKulturCentret 23 sept. kl. 12.30-14 

Fra Filmprogrammet:
Filmtalk: Instruktør Christina Rosendahl fortæller om sit arbejde og viser klip fra sin nye dokumentar “VOLD - i kærlighedens navn”.

Hvor og hvornår: Kunsthal Charlottenborg, Biografen 22 sept. kl. 10-12.

Du kan læse meget mere om festivalen samt se det fulde program her.