Personoplysninger

De oplysninger, som du giver Dansk Skuespillerforbund i forbindelse med dit medlemskab, bliver registreret i vores medlemssystem. Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt og bruges til at give dig den bedste rådgivning og til at varetage dine interesser.

Vi videregiver kun oplysninger, når loven kræver det eller for at sikre dig den bedst mulige service fx ved overenskomster.

I disse tilfælde videregiver vi oplysninger til samarbejdspartnere, såsom offentlige myndigheder, arbejdsløshedskasser, faglige organisationer, overenskomstparter og modparter.

Når du underskriver indmeldelsesblanketten, giver du samtykke til, at vi kan registrere og behandle dine oplysninger. Du kan selvfølgelig altid få indsigt i samt opdatere de registrerede oplysninger ved at logge dig ind på Skuespillerhåndbogen eller at kontakte os.

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt. 

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver, Matilde Dahl Petersen eller på telefon 33 24 22 00.

Ønsker du at klage, kan du kontakte Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.