Generalforsamling 2020

Bemærk: Ændringerne i forsamlingsforbuddet påvirker ikke vores mulighed for at afholde generalforsamling.

13. september 2020 er der generalforsamling i Dansk Skuespillerforbund.

TEGLVÆRKET, Teglholmsgade 27, Østre Teglkaj, 2450 København SV.

Vi begynder kl. 12.15, men man kan indskrive sig allerede kl. 10.30.

Mød kollegerne og få indflydelse på dit forbunds arbejde. På dagsorden er bl.a. formandens beretning, orientering om Filmex, valg til bestyrelsen og meget mere.

Medlemmer kan efter 29. august 2020 logge på i boksen her til højre og finde kørselsvejledning, beskrivelse af vores corona-tiltag og alle relevante materialer til dagen.

Indtast medlemsnummer og adgangskode for at logge ind på websiden:

Dagsorden, bilag og fuldmagter

Du skal logge ind herover for at se dagsorden, bilag og fuldmagter til generalforsamlingen.

Kun medlemmer af DSF har mulighed for at logge sig ind på siden med generalforsamlingsmateriale. Brug dit medlemsnummer og det password, som du benytter til Skuespillerhåndbogen.

Har du glemt din adgangskode eller har du ikke oprettet en, så kan du oprette eller bestille en fra
Skuespillerhåndbogen

Oplever du problemer, kan du kontakte DSF på 33 24 22 00