Generalforsamling 2019

26. maj 2019 er der generalforsamling og forårsfest i Dansk Skuespillerforbund. I år skal vi igen være i DGI-byen, Tietgensgade 65, 1704 København V. Vi begynder kl. 12.15, men man kan indskrive sig allerede kl. 11.30.

Mød kollegerne og få indflydelse på dit forbunds arbejde. På dagsorden er bl.a. valg af suppleanter til bestyrelsen, regnskaber og uddeling af en stribe legater.

Medlemmer kan efter 10. maj 2019 logge på i boksen her til højre og finde alle relevante materialer til dagen.

Indtast medlemsnummer og adgangskode for at logge ind på websiden:

Generalforsamlings referater

Du skal logge ind herover for at se referater fra forbundets generalforsamlinger.

Kun medlemmer af DSF har mulighed for at logge sig ind på siden med generalforsamlingsmateriale. Brug dit medlemsnummer og det password, som du benytter til Skuespillerhåndbogen.

Har du glemt din adgangskode eller har du ikke oprettet en, så kan du oprette eller bestille en fra
Skuespillerhåndbogen

Oplever du problemer, kan du kontakte DSF på 33 24 22 00