Dansk Skuespillerforbund søger studentermedhjælpere med systematik og ordenssans

Vi søger to omhyggelige og pligtopfyldende studentermedhjælpere, der er i gang med en videregående uddannelse, som kan hjælpe med det løbende databehandlingsarbejde for Dansk Skuespillerforbund i forbindelse med et forestående it-projekt. Jobbet kræver koncentration og systematik, men det kræver ingen forkundskaber, da du vil blive lært op i databasesystemet og arbejdsgangen, når du starter. Hos Dansk Skuespillerforbund udbetaler vi hvert år rettighedsmidler til danske og udenlandske rettighedshavere gennem Filmex.

Arbejdet består i at behandle det datamateriale, der ligger til grund for disse udbetalinger – dvs. oplysninger om film, der har været sendt på dansk fjernsyn og andre platforme.

Der er tale om ansættelse på timeløn, og opgaven skal løses i perioden maj til december 2019, hvor tidsforbruget estimeres fra opgave til opgave. Arbejdet udføres fra Tagensvej 85, 2200 København N. Løn efter aftale.

Arbejdsområder omfatter bl.a.

  • Behandling af oplysninger om film, tv-serier mm. i Filmex’ databasesystem
  • Research af oplysninger om film, tv-serier mm
  • Behandling af data i Excel

Egenskaber
Det kan være du studerer datalogi på ITU eller sociologi på KU. Du er omhyggelig og præcis, og du holder af at skabe orden og overblik. Du holder af at arbejde koncentreret og i et højt tempo, og du kan lide at få opgaverne fra hånden. Arbejdet kræver ingen specifik uddannelses eller erhvervsmæssig erfaring, da du vil blive oplært og superviseret løbende. Arbejdet kræver, at du kan tage imod instruktioner og har mod på at lære arbejdsgange, der nogle gange vil være lidt tekniske.

Viden om og interesse i dansk film og tv er en fordel, men ikke en forudsætning.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du:

  • har gode it-kompetencer og ikke er bange for at skulle arbejde i administrative it-systemer
  • som person er samvittighedsfuld, omhyggelig, struktureret og har gode samarbejdsevner
  • er åben over for nye og forskelligartede opgaver
  • formår at holde et godt tempo i arbejdet, overholder aftaler og altid leverer til deadline

Vi tilbyder
Vi tilbyder et uforstyrret arbejdsmiljø med mulighed for fordybelse og samtidig et arbejde indenfor et spændende kulturelt fagområde.

Filmex er en ophavsretsforening til forvaltning af udøvende kunstneres rettigheder, som er oprettet af Dansk Skuespillerforbund i 1995. Foreningen har til formål at opkræve og fordele betaling for videreudnyttelse af skuespillere, operasangere, musicalperformere, dansere og koreografers præstationer på tv og film.

Ansøgning
Vi skal modtage din ansøgning senest den 26.april. Samtaler forventes afholdt i uge 19. Tiltrædelse hurtigst muligt, efter aftale.

Send venligst ansøgningen og dit cv med div. bilag til job@skuespillerforbundet.dk. Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til it- chef Sengül Kaya-Mortensen på tlf.: 61 78 00 48.


Stillinger

Studentermedhjælpere pdf