Efteruddannelse for professionelle skuespillere, dansere, sangere og musicalperformere
DSF Studios kurser er for DSF-medlemmer, rettighedshavere i Filmex og for andre der arbejder professionelt inden for ovennævnte faggrupper, eller som kan opfylde mindst et af forbundets medlemskriterier, læs mere her

Covid-19:
Det er ikke længere et krav fra myndighedernes side, at vi foretager stikprøvekontrol i forhold til coronapas. Vi vil dog sætte stor pris på, at du som bruger af vores lokaler – af hensyn til alle øvrige medlemmer og medarbejdere i sekretariatet – alligevel vil sørge for at have et gyldigt coronapas ved ankomst til DSF Studio.

Få styr på selvangivelse og skattefradrag med Bent Malinovsky

Dato:
1. april
Tidspunkt:
9.30-12.30
Sted:
DSF Studio, Tagensvej 85, 2200 Kbh. N
Antal deltagere:
30
Tilmeldingsfrist:
6. marts
Pris:
100 kr.
Få styr på selvangivelse og skattefradrag med Bent Malinovsky

Et håndgribeligt og forståeligt kursus i, hvordan du som scenekunstner griber beskatning og selvangivelse an.

Bliv opdateret på hvilke udgifter der kan trækkes fra på selvangivelsen og hvordan du gør det. Hvert år sker der lovændringer, og måske går du glip af skattefradrag, som du retmæssigt har krav på.

Du bliver taget igennem alt lige fra basal gennemgang af, hvordan man udfylder en selvangivelse, hvad man skal være særligt opmærksom på i forhold til kunstneres beskatning, og hvad der sker, når man går fra arbejdstager til freelancer (og omvendt), mm.

Revisor Bent Malinovsky driver sin egen revisionsvirksomhed med speciale inden for musikbranchen og andre udøvende kunstneres økonomi. Han har været ansat i musikorganisationen DJBFA og har endvidere været aktiv på den danske musikscene som bassist og steelguitarist. Læs mere her

OBS. Man kan rette i den selvangivelse, man indberetter 1. maj, hvis man har glemt et fradrag eller en indkomst indenfor de sidste 3 år.