Ud over kurser og træning, tilbyder DSF Studio en række andre arrangementer, der relaterer sig til kunstnernes fag og arbejdsliv. Det kan fx være foredrag og forskellige netværksmøder, hvor du kan blive klogere på et emne, som relaterer sig til din kunstneriske hverdag.

Spørgsmål og ideer vedrørende arrangementer sendes til netværkskoordinator Anne-Mette Saugbjerg.

Coaching med Moll og Hansen

Dato:
Opstart: midt september
Antal deltagere:
10
Tilmeldingsfrist:
29. august
Pris:
Gratis

Livet er for kort til ikke at forfølge sin drøm, og man kan godt både blæse og have mel i munden. – Det er budskabet fra skuespiller Benedikte Hansen og tidl. chefredaktør Suzanne Moll, der begge er certificerede coaches. I samarbejde med de to udbyder DSF i efteråret 2021 et coachingforløb for professionelle scenekunstnere.

Forløbet består af tre individuelle coachingsessions, og det er gratis at deltage.

Tilbuddet er for medlemmer, der ønsker at undersøge mulighederne for personlig udvikling i en tid, hvor der sker store forandringer. De tre sessions afvikles fra midt september til slut oktober.

Det er anden gang DSF samarbejder med Moll & Hansen om et coachingforløb. Om første forløb siger deltagerne blandt andet:

”Det jeg især fik ud af forløbet, var fokuserede dybe samtaler med en kollega med et langt livs erfaring som skuespiller. Det var enormt givende for mig. Benedikte hjalp mig også i gang med nogle planer, som jeg havde lagt, ved konsekvent at stille mig spørgsmål til, hvornår jeg ville rykke på det ene eller det andet: ”Hvilken dag ringer du til ham? Godt, vil du så ikke sende mig en sms, når det er gjort?” For mig var det livfuld og entusiastisk motivering.”
Filippa Suenson, skuespiller

”Suzanne har været god til at få mig til at se det konstruktive/positive i de måder jeg reagerer på, som jeg egentlig selv var træt af. Det prøver jeg fremadrettet at bruge og jeg synes faktisk det virker……man bliver jo ikke et nyt og bedre menneske af tre møder, men jeg kan mærke, at det har givet noget. Tak for det!”
Tine Grauengaard, skuespiller og dramatiker

Om forløbet siger Benedikte og Suzanne:

”Med vores coaching i kombination med vores høje faglighed kan vi hjælpe vores kollegaer til at tackle de frustrationer, der kan opstå både omkring jobsituation og det overordnede ”hvad vil jeg med mit liv/karriere?” -spørgsmål, som vi alle tumler med fra tid til anden. ”

Om metoden: I kognitiv coaching arbejder vi med problemer, kun den enkelte selv kan løse som ekspert i sit eget liv. Det handler om at afdække den basale frygt, og bruge den til at opnå erkendelse og motivation til forandring. Coaching er et aktivt værktøj, der tvinger den enkelte til at anerkende eget ansvar og muligheden for selv at ændre de omstændigheder, der ofte optræder som forhindringer udefra. Både hos os selv og andre oplever vi hvor meget selvindsigt og erkendelse, man kan skabe ved at bruge en systematisk metode. Kort sagt: vi gør op med offeret og finder handlekraften til virkelig transformation.”

Du kan læse mere på www.molloghansen.dk

Udvælgelse af deltagere foregår via lodtrækning. Dog vil medlemmer, der ikke tidligere har deltaget på coachingforløb i DSF blive prioriteret.

Hvis du ikke får en plads i forløbet tilbyder Moll og Hansen alle medlemmer af DSF en eksklusiv rabat på minimum 20%.

Spørgsmål til forløbet sendes til: ams@skuespillerforbundet.dk