DSF Studio - Efteruddannelseskurser for professionelle skuespillere, dansere, sangere og musicalperformere.

På vores kurser kan du møde nogle af de bedste danske og internationale undervisere. Vi tilstræber at tiltrække kapaciteter både inden for de mere traditionelle discipliner og nye kunstneriske arbejdsmetoder.

Vi tilbyder både fagopdelte kurser og kurser på tværs af de forskellige faggrupper. I nogle tilfælde er kurserne niveauopdelt for at give deltagerne det størst mulige udbytte af undervisningen.

DSF Studios kurser er for DSF-medlemmer, rettighedshavere i Filmex og for andre der arbejder professionelt inden for ovennævnte faggrupper, eller som kan opfylde mindst et af forbundets medlemskriterier, læs mere her

Transporttilskud: Bor du i en anden landsdel, og deltager i et af vores kurser af flere dages varighed, tilbyder forbundet at refundere omkostninger til transport og logi. Der kan inden for en periode på 1 år søges om max 2.000 kr. i alt (standard bus-/togbillet og prisvenligt logi).  Der ydes ikke støtte til internatkurser/kurser der inkl. logi.

Gyldig kvittering skal kunne forevises. Tilbuddet gælder ikke audition, arrangementer og den kontinuerlige Åben Studio undervisning.
NB: Vær opmærksom på, at transporttilskud skal søges før kurset starter. Send en mail til Karin Iwersen

Obs. Der kan ikke søges støtte fra Gramexfonden til DSF-kurser eller kurser, hvor DSF samarbejder med en ekstern arrangør.

Filmskuespil og self-tape workshop med Thomas Chaanhing

Dato:
20.-24. september
Tidspunkt:
Kl. 10.00-16.00
Sted:
DSF Studio, Tagensvej 85, 2 sal, 2200 København N
Antal deltagere:
8-10
Tilmeldingsfrist:
Ventelisten åben for opskrivning
Pris:
500 kr.
Filmskuespil og self-tape workshop med Thomas Chaanhing

På dette uge kursus vil du komme til at prøve kræfter med skuespil foran kamera og self-tapes.

Skuespiller Thomas Chaanhing deler ud af sine mange erfaringer med filmskuespil og der er fokus på arbejdet foran kameraet og optagelsen af et godt self-tape. Thomas tager kursisterne igennem, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer, samt hvordan man får mest muligt ud af det udstyr, man har til rådighed. Kurset er hands-on, og som kursist skal du selv en del på gulvet og prøve kræfter med at optage et self-tape, bevidsthed om kamera og filmskuespilteknik.

Kursisterne vil få tilsendt 1-2 scener et par dage inden kurset, der skal læres udenad. En øvelse, der simulerer den tid, man normalt ville have til rådighed, når man får et self-tape. På kurset arbejder kursisterne parvis og optager de scener, de har fået tilsendt samt en såkaldt “ident” (filming af close up, hel figur, og siden).
Forløbet afsluttes med en gennemgang af de forskellige scener for at gennemgå, hvad der fungerer og ikke fungerer. Der gives tips og råd omkring bevidsthed om kamera og filmskuespilteknik. Thomas har undervist flere gange i DSF, og han formår at skabe et trygt og inspirerende arbejdsrum i øjenhøjde - skuespiller til skuespiller. Thomas arbejder selv ud fra Ivana Chubbuck teknikken og bruger eksempler på hvordan man kan integrere dele af denne teknik i sit arbejde.

Thomas Chaanhing er skuespiller og uddannet i Sverige i 2001. Thomas har gennem sin karriere haft større og mindre roller i skandinaviske produktioner og har de seneste år også fået hul igennem til det internationale marked. Blandt andet har han medvirket i produktioner som Netflix’ Marco Polo, de britiske serier Strangers og Chimerica samt den amerikanske serie Ransom.


Thomas Chaanhing IMDb profil

NB: Der arbejdes med engelske tekster på kurset.