Andre tilbud

Grosserer Niels Brocks og Hustru Lene Bredals Legat - Støtte til bryllupsudgifter til kunstnere

Københavns Kommune administrerer Grosserer Niels Brocks og Hustru Lene Bredals Legat, som har til formål at yde støtte til bryllupsudgifter til præstebørn, kunstnere og håndværkere.

Legatet uddeles i portioner af 25.000 kr., og der er aktuelt 14 legatportioner tilbage, da legatet er blevet godkendt til opløsning.

Legatet har en række betingelser, som skal være opfyldt, for at kunne komme i betragtning:
•    Ansøger skal være fyldt 18 år
•    Ansøger og dennes kommende ægtefælle skal være dansk statsborger
•    Ansøger og dennes kommende ægtefælle skal have fast bopæl i Københavns Kommune
•    Ansøger eller dennes kommende ægtefælle skal være kunstner, håndværker eller præstebarn
•    Ansøgningen skal være indsendt, inden ægteskabet bliver indgået

Der meddeles normalt afslag, hvis den samlede bruttoårsindtægt for ansøger og ansøgers ægtefælle overstiger 499.000 kr. (2022). Læs mere om legatet på hjemmesiden: https://www.kk.dk/legat-til-bryllupsudgifter, hvor også ansøgningsskemaet kan findes.

Lane Linds erindringsbog - Det jeg aldrig glemmer

Så er bogen endelig kommet - og er oppe på hjemmesiden - og det er de 5 nye Dramatisk dansk bøger også …

DSFs medlemmer kan benytte koden  “teaterrabat” på hjemmesiden - og som giver 20% i rabat - og Dramatisk Dansk udgivelserne kan også købes med 50% rabat, hvis man køber dem i serier af 5 af gangen …

Link til LANES BOG på hjemmesiden: https://www.koppelwrite.dk/produkt/det-jeg-aldrig-glemmer/?v=dd65ef9a5579

Links til DRAMATISK DANSK - udgivelserne på hjemmesiden: https://www.koppelwrite.dk/produkt-kategori/skuespil/?v=dd65ef9a5579

Gør op med offeret og find din handlekraft til virkelig transformation

Særtilbud til medlemmer af DSF: Coaching med Moll og Hansen

Efter nogle rigtig vellykkede forløb, har vi besluttet at udbyde coachingforløb med en særlig rabat til medlemmer af DSF.

Vi kombinerer coaching med vores høje faglighed, og glæder os over at kunne hjælpe vores kollegaer med at tackle de frustrationer, der kan opstå omkring jobsituationen. Kort sagt hjælper vi med det overordnede ”hvad vil jeg med mit liv/karriere?”-spørgsmål, som vi alle tumler med fra tid til anden.

Om metoden: I kognitiv coaching arbejder vi med problemer, kun den enkelte selv kan løse som ekspert i sit eget liv. Det handler om at afdække den basale frygt, og bruge den til at opnå erkendelse og motivation til forandring. Coaching er et aktivt værktøj, der tvinger den enkelte til at anerkende eget ansvar og muligheden for selv at ændre de omstændigheder, der ofte optræder som forhindringer udefra. Både hos os selv og andre oplever vi hvor meget selvindsigt og erkendelse, man kan skabe ved at bruge en systematisk metode.

Et forløb hos os kan sammensættes på forskellige måder (antal sessions, fysisk/virtuelt) – kontakt os, så finder vi det forløb, der passer til dig. Vi giver 20% rabat til DSF-medlemmer.

Benedikte Hansen (skuespiller) og Suzanne Moll (journalist) er begge certificerede coaches.

Kontakt: hansenbenedikte@gmail.com - suz.moll@gmail.com
www.molloghansen.dk


KryolanCopenhagen/Stagedoor

KryolanCopenhagen/Stagedoor er en sminkebutik i hjertet af København, der har nordens største udvalg af Kryolan produkter. Derudover har de også et lille udvalg af Mehron, Paris Berlin, Ben Nye m.m. Personalet består af professionelle make-up artister, og nu tilbydes medlemmer af Dansk Skuespillerforbund 20% rabat ved fremvisning af medlemskort.

 

KryolanCopenhagen/Stagedoor 

Studiestræde 25a

Tlf. 34117600

sales-dk@kryolan.com


Har du brug for fokus, retning og en resultatskabende karriere- og netværksstrategi?

Hvordan man lander de roller og jobs, man helst vil have, har jeg coachet DSF’s medlemmer i de sidste 10 år. Vi laver en ultra personlig styrkebaseret strategi, der rummer alt fra det mål, du går efter, til hvordan du helt konkret begynder at netværke dig frem til det – med det samme.

Jeg kender hele spektret af DSF’s medlemmer fra min tid som karrierecoach i FTFa (2014-2020), fra workshops i DSF Studio, i Operaen og som vicedirektør på Det Danske Institut i Rom (2011-14). Og har selv en baggrund som danser. Er desuden certificeret stresscoach og har håndholdt stressramte skuespillere og sangere gennem optagelser og prøver.
 
Forløb kan sammensættes af fysiske, virtuelle og telefoniske sessioner à 30, 60 og 90 minutter. Ring eller skriv, så finder vi en god pris. Der gives 20% rabat til medlemmer af DSF og 25 % til ledige.

GITTE MARIA LØNSTRUP DAL SANTO, ph.d. certificeret coach & stresscoach

Rutineret coach for skuespillere, operasangere, musicalperformere og dansere.
+45 4061 8997
GitteLonstrupDalSanto@gmail.com  
LinkedIn profil med feedback bl.a. fra DSF medlemmer

Forbrugsforeningen af 1886

Som medlem af Dansk Skuespillerforbund har du mulighed for at blive medlem af Forbrugsforeningen af 1886 og derved opnå bonus, når du handler. Som medlem af Forbrugsforeningen får du udleveret et kontokort med tilhørende pinkode, som kan bruges i tusindvis af forretninger landet over.

Kortet bruges som et betalingskort, og hver gang du benytter kontokortet, opnår du bonus - som regel 9 procent. Udover køb af dagligvarer, kan du f.eks. opnå mellem 5-9 procent rabat hos et udvalg af optikere, frisører, tandlæger og fodlæger. Hvert år den 31. december tilskrives den optjente bonus din konto.

Forbrugsforeningen har desuden en aftale med TDC, der giver medlemmer 6 procents bonus af deres almindelige fastnettelefonregning.

Et medlemskab af Forbrugsforeningen koster 100 kr. i kontingent om året.
Medlemmer, som endnu ikke er medlem af Forbrugsforeningen får første års medlemsskab gratis.

Dansk Skuespillerforbunds medlemmer handlede i 2020 for 1.042.799 kr. og de i alt 105 aktive medlemmer optjente 67.434 kr. i bonus, svarende til en bonus på 642 kr. pr. medlem i snit.

Læs mere på www.forbrugsforeningen.dk, hvor du også kan finde aktuelle tilbud og printe indmeldelsespapirer ud.

Leje af flygel/klaver og øvelokale

Juhl-Sørensen Piano tilbyder forbundets medlemmer nogle særligt fordelagtige tilbud på bl.a. stemning, leje af klaver eller flygel, samt leje af øvelokaler.

Juhl-Sørensens øvelokaler/faciliteter ligger på Brofogedvej 10, 2400 København NV.

Læs mere http://www.piano.dk/skuespillerforbundet.dk/