Nu kan du søge om studieophold i Rom

Trænger du til ny inspiration og måske til at skifte de daglige rammer lidt ud med Rom? Så har du nu mulighed for at ansøge om studieophold på Det Danske Institut i Rom i efteråret 2024. Her får du flere detaljer og kan se billeder fra det fine sted.

Forskere inden for alle grene af viden­ska­ben, kunstnere inden for alle kunst­ar­ter, arkitekter, musikere og forfattere kan nu søge efterårsstudie­op­hold på Det Danske Institut i Rom i perioden fra 1. september til 29. december 2024.

Her kan du få din næste geniale ide
Instituttet har til huse i Kay Fiskers for­nemme bygning fra 1967 og ligger i Borghese-parken, få minutters gang fra Piazza del Popolo og Roms centrum. Instituttet byder på et fantastisk bibliotek, flotte rammer og masser af dansk design, der kan glæde øjet, mens din hjerne tænker nye tanker. Hvem ved – måske er det lige det, der skal til, for at du kan undfange din næste geniale ide?

Som stipendiat på Det Danske Institut bliver du del af et inspirerende og spændende internationalt for­sker- og kunstnermiljø. Du får adgang til by­ens enestående ressourcer i form af muse­er, monumenter, biblioteker, ar­­­ki­ver m.m., ligesom husets personale står til rådig­hed med hjælp og vejledning.

Frist for indsendelse af ansøgninger er mandag d. 12. februar 2024 kl. 24.

Læs mere om instituttet og find ansøgningsformularen her på Det Danske Instituts hjemmeside