Per Scheel-Krüger

Jeg er meget motiveret til at forsætte og genopstiller med stor glæde og ydmyghed til bestyrelsen.

Nu har jeg været medlem i tre år, og det er et enestående og dybt meningsfuldt arbejde at kunne bidrage med den erfaring, som jeg har fra over 30 år i branchen som både skuespiller, instruktør, teaterleder, underviser m.m.

Jeg har fokus på det væsentlige, som strategien og visionerne, diversiteten, ligelønnen og mangfoldigheden, men også de nære fokusområder for alle medlemmer. Min indsigt fra bl.a. forretningsudvalget, hjælpefonden, og produktionsstøtteudvalgene har været en uvurderlig indsigt i den sårbarhed, vi som faggruppe alle kender til – så et fokus på psykisk sundhed, trivsel og åbenhed, for både medlemmer og internt i huset, har jeg også.

Tidligere havde jeg på fornemmelsen at dette hus, dette team/sekretariat, er et af bedste og stærkeste på brancheområdet, og jeg er på ingen måder skuffet. Alle husets ansatte, hver og en, fortjener en dybfølt tak for det store og solide arbejde, de gør. Det har jeg set ‘indenfor murene’.

Så jeg vil gå til opgaven med glæde og lydhørhed og vil være konstruktivt indstillet på en ny periode. Jeres stemmer og tanker bliver hørt, og vendt og drejet af en meget aktiv bestyrelse og sekretariat. Vi bør være stolte af det, vi kan sammen.

Tidl. kunstnerisk leder Teater Grob, Lillestorbyteater Kbh. Medstifter/tidl. forperson Cph. Stage teaterfestival, aktiv skuespiller, instruktør, underviser bla. DSF-studio, mentor, coach. Medlem Kbh. Scenekunstudvalg.