Operaudvalget

Operaudvalget arbejder for at forbedre operasangernes vilkår i dialog med bestyrelsen. Udvalget følger operasangernes arbejdsvilkår særlig tæt og kommer med input til bestyrelsen og behandler/drøfter sager, der vedrører området. Herudover kommer udvalget med kursusforslag til forbundets omfattende kursusprogram. Operaudvalget arrangerer endvidere årligt en åben audition for operasangere.

Udvalgets forperson er operasanger og medlem af bestyrelsen. Det øvrige udvalg består af andre sangere fra bestyrelsen samt en række eksterne operamedlemmer.

Kontakt operaudvalget

Det er vigtigt for operaudvalget hele tiden at være i tæt kontakt med de medlemmer, der arbejder på dette område, så både udvalget og bestyrelsen har fingeren på pulsen i forhold til arbejdsforhold og evt. problemer.

Hvis du har spørgsmål eller ideer til DSF på operaområdet, vil vi opfordre dig til at kontakte udvalgets forperson Mathias Hedegaard

Operasangerne i Dansk Skuespillerforbund har også deres egen gruppe på Facebook "Operasangere i Dansk Skuespillerforbund", hvor nyheder og arrangementer for sangerne annonceres, og fagspecifikke emner diskuteres.

Opera-nyt

Dokumenter, vejledninger m.m. fra Operaudvalget.
Læs

Medlemmer

Kontakt:
Mathias Hedegaard
 
Medlemmer: 
Mathias Hedegaard (Forperson)
Philippa Cold
Maria Hanke
Eva Hess Thaysen
Helene Hvass Hansen
Sofie Elkjær Jensen
Kiki Brandt
Teit Kanstrup
Frederikke Kampmann
Paul Frederiksen
Stina Schmidt
David Danholt
Cassandra Lemoine
Susanne Elmark
Sibylle Glosted
Christian Damsgaard