Økonomimedarbejder til Dansk Skuespillerforbund og Filmex

Dansk Skuespillerforbund søger en ny økonomimedarbejder, der har lyst til at sidde med både bogføring, fakturering, håndtering af legater og international afregning af rettighedsmidler. Samtidig er vi midt i en digital udvikling, som du også får mulighed for at påvirke. Lyder det som noget for dig? Så læs videre!

Som økonomimedarbejder i Dansk Skuespillerforbund bliver du en del af et team på fem personer, der både arbejder med hvert sit ansvarsområde og løser øvrige administrative opgaver.  
Du vil få et selvstændigt ansvar for flere regnskaber og samarbejder tæt sammen med Regnskabschefen. Regnskabsfunktionen er i en digital udvikling, især omkring bilag, hvor vi er i færd med at overgå til Business Central. Du får altså mulighed for at være en del af denne udvikling og dermed at optimere arbejdsgange og processer af regnskabsfunktioner.

Dine væsentligste arbejdsopgaver bliver:

 • Finansbogføring, afstemninger og klargøring til revision for flere regnskaber
 • Foretage betalinger
 • Fakturering og opkrævning af medlemmer samt kontakt til dem om kontingenter mv.
 • Håndtering af legater, herunder indberetning til Skat
 • Behandling og afregning til udlandet af rettighedsmidler

Et job i god balance
For Dansk Skuespillerforbund er det vigtigt, at vores medarbejdere har en god work-life-balance. Det betyder, at din arbejdstid som udgangspunkt er 35 timer om ugen, men ønsker du fx 30 timer, er det også en mulighed. Dit primære arbejdssted er dit kontor her på forbundets adresse, men der er mulighed for hjemmearbejde efter aftale. Desuden tilbyder vi betalt frokost (tid), sundhedsforsikring og en række sociale arrangementer i løbet af året.

Det kan du glæde dig til:

 • Et spændende og udadvendt job
 • En hverdag med varieret indhold af både faste og ad hoc-opgaver
 • Du får en alsidig stilling, hvor du får lov at byde ind med dine faglige kompetencer 
 • Du får mulighed for selv at være med til at udvikle stillingen
 • Løn efter overenskomst med HK

Hvem er du?
Vi søger dig, som har nogle års erfaring fra en lignende stilling. Du kan være i starten, midten eller slutningen af dit arbejdsliv – det vigtigste er, at du har en solid allround-erfaring med regnskab og økonomi, og at du er ansvarsbevidst og meget omhyggelig med de ting, du beskæftiger dig med.  
Dernæst er det væsentligt, at du er god til at kommunikere med mange forskellige typer af mennesker, og at du formår at være løsningsorienteret og proaktiv i din opgaveløsning. Er du desuden serviceminded og tager initiativ, vil det være et hit.
Det giver sig selv, at du er glad for at arbejde med tal og trives med at arbejde en bred palet af opgaver inden for bogholderi. Du er desuden en habil bruger af IT med kendskab til Navision og gerne Business Central samt Excel.
 
Ansøg
Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, men er parate til at vente på den rette. Ansøgning og CV (foto frabedes) sendes til job@skuespillerforbundet.dk. Skriv 'Økonomimedarbejder' i emnefeltet.

Ansøgningsfrist 18. september 2022. Vi forventer at afholde samtaler i uge 39 og 40. Har du spørgsmål til stillingen eller ansættelsesprocessen, er du velkommen til at kontakte regnskabschef Heidi Holm Madsen på tlf. 24 25 48 43.

Dansk Skuespillerforbund (DSF) er den faglige organisation for professionelle skuespillere, operasangere, musicalperformere, dansere og koreografer i Danmark. Læs mere her: Fagforbund for scenekunstnere - Dansk Skuespillerforbund
Filmex er kollektiv forvaltningsorganisation, der forvalter rettigheder på baggrund af regler i ophavsretsloven, overenskomster og aftaler. Læs mere om Filmex her: En kollektiv forvaltningsorganisation - Filmex

Projekt- og kommunikationskoordinator til Dansk Skuespillerforbund

Vil du være med til at skabe de bedste muligheder for skuespillere i Danmark? Trives du i et kreativt, udadvendt miljø og i tæt samarbejde med andre? Brænder du for projektledelse og kommunikation? Så er du måske vores nye kollega i Dansk Skuespillerforbund!

Hos os får du selvstændigt ansvar for at lede og udvikle forbundets netværksaktiviteter og indsatser, herunder arrangere workshops og netværksgrupper for vores medlemmer. Du er forbundets projektleder, som deltager i samarbejder på tværs af branchen, herunder større fælles kampagner og indsatser (fx mod grænseoverskridende adfærd). Du er desuden tovholder på gennemførelse af eksterne undersøgelser.

Du vil indgå som en del af vores kommunikationsteam, der pt. består af indholdsredaktør, webmaster og ekstern kommunikationsrådgiver. Din rolle i teamet er at koordinere indsatser med resten af teamet og sikre sammenspil i kommunikationen på tværs af vores forskellige kanaler og med resten af huset.
Du vil få tæt samarbejde med vores formand, som er forbundets ansigt udadtil, og du refererer til vicedirektøren, som har det overordnede ansvar for kommunikationsområdet.

Vi tilbyder dig…

 • en unik, alsidig og udadvendt stilling i en kreativ branche med høj grad af selvstændigt ansvar og mulighed for selv at udvikle stillingen
 • en arbejdsplads, hvor vi respekterer og passer godt på hinanden, vores medlemmer, på miljøet og på mangfoldigheden. Vi har en uformel omgangstone, samarbejder på tværs, griner meget og værdsætter sociale arrangementer
 • en stilling med høj grad af samarbejde på tværs af branchen med de øvrige kunstnerforbund, Producentforeningen og mange andre gode samarbejdspartnerne
 • fleksibilitet i hverdagen med fokus på god work-life balance.  

Vi forventer, at du…

 • har erfaring med projektledelse eller tilsvarende, gerne fra den kreative branche
 • har erfaring med kommunikationsområdet 
 • er god til at samarbejde og skabe nye relationer
 • er initiativrig, har et godt overblik og trives med høj grad af selvstændigt ansvar
 • formår både at initiere og følge projekter til dørs

Ansøgning og CV (foto frabedes) sendes til job@skuespillerforbundet.dk Skriv 'Projekt- og kommunikationskoordinator' i emnefeltet.
Ansøgningsfrist d. 19. september 2022.
Vi forventer at afholde samtaler i uge 40 og 41.

For mere info om stillingen kontakt vicedirektør Christine V. Hüttel på tlf. 2623-9288
Dansk Skuespillerforbund (DSF) er den faglige organisation for ca. 2200 professionelle skuespillere, operasangere, musicalperformere, dansere og koreografer i Danmark. Læs mere om os på her.


Dansk Skuespillerforbund søger juridisk konsulent (barselsvikar) – eventuelt på deltid

Dansk Skuespillerforbund søger en vikar for en af vores juridiske konsulenter.

Du vil indgå i vores juridiske team sammen med forbundets 3 øvrige jurister. Arbejdet vil primært bestå i rådgivning og juridisk bistand til forbundets medlemmer på teaterområdet men der vil også være opgaver inden for film- og tv-området, herunder rådgivning i ophavsretlige spørgsmål.

Du skal have interesse for arbejds-/ansættelsesret og lyst til at servicere vores medlemmer Det er en fordel – men ikke et krav – at du har erfaring med gennemgang af ansættelseskontrakter og fortolkning af overenskomster. Vi leder efter en jurist der er vant til at samarbejde, er udadvendt, selvstændig og fleksibel.

Dine væsentligste arbejdsopgaver bliver:

 • Telefonisk og skriftlig rådgivning af medlemmer på teaterområdet
 • Gennemgang af ansættelseskontrakter
 • Fortolkning af overenskomster
 • Vurdering af ansøgninger om dispensationer fra overenskomster
 • Evt. deltagelse i overenskomstforhandlinger på teaterområdet

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi respekterer og passer godt på hinanden, vores medlemmer, på miljøet og på mangfoldigheden. Vi har en uformel omgangstone, samarbejder på tværs, griner meget og værdsætter sociale arrangementer.

Vi er fleksible i forhold til, om stillingen er en fuldtids- eller en deltidsstilling (25-37 timer om ugen).  Arbejdstiden er primært i tidsrummet mellem 9 og 16 (flextid). Tiltrædelse snarest muligt, og ansættelsen udløber i juni 2023. Dit primære arbejdssted er dit eget kontor her på forbundets adresse, men der er mulighed for hjemmearbejde efter aftale. Desuden tilbyder vi betalt frokost (tid), sundhedsforsikring og en række sociale arrangementer i løbet af året.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår efter nærmere aftale.

Ansøg

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, men tiltrædelse aftales nærmere. Der er ansøgningsfrist tirsdag 13. september 2022, og vi regner med at holde samtaler i uge 38-39. Har du spørgsmål til stillingen eller ansættelsesprocessen, er du velkommen til at kontakte chefjurist Magnus Homann Poulsen (tlf. 31335637) eller direktør Kim Hansen (tlf. 31761899). Send din mail til job@skuespillerforbundet.dk. og skriv 'barselsvikar' i emnefeltet.
 
Dansk Skuespillerforbund (DSF) er den faglige organisation for professionelle skuespillere, operasangere, musicalperformere, dansere og koreografer i Danmark. Læs mere her: Fagforbund for scenekunstnere - Dansk Skuespillerforbund (skuespillerforbundet.dk)