Forbundets arbejde

Dansk Skuespillerforbund arbejder for at opnå større diversitet og en højere grad af ligebehandling inden for de områder, hvor forbundets medlemmer arbejder – og i kunst- og kulturlivet i det hele taget.

Det konkrete arbejde foregår primært i Ligebehandlingsudvalget, som med løbende initiativer arbejder på at forhindre forskelsbehandling, uanset om det er på grund af køn, race, hudfarve, religion/tro, alder, handicap, national, social eller etnisk oprindelse, politisk anskuelse eller seksuel orientering. 

Udvalget er hele tiden i dialog med branchens arbejdsgivere om emnet, har udformet rapporter og deltager i konferencer og seminarer om ligebehandling og mangfoldighed m.m.

I menuen til venstre her på siden finder du den inklusionserklæring, som en række kunstnerforbund har underskrevet, samt en række rapporter på ligebehandlingsområdet.

Hvis du i forbindelse med dit arbejde oplever situationer, hvor du mener, at der finder diskrimination og manglende ligebehandling sted, opfordrer vi dig til at kontakte enten Ligebehandlingsudvalget eller bestyrelsen.

Kontakt ligebehandlingsudvalget

Kontakt bestyrelsen

Læs mere om udvalget

Medlemmer

Sekretær/kontakt 
Hanne Arlund
 
Medlemmer  
Benjamin Boe Rasmussen (formand)
Jakob Fauerby
Iris Thomsen
Cecilie Aclon
Steffen Berrenthz Eriksen
Sandra Yi Sencindiver
Claudio Morales
Marie-Lydie Melono Nokouda
Mo Chara
Thea Glindorf
Gaia Victoria Munoz Rosberg
Sandra Louise Mahmoud Lindquist

 

 

 Møder