DSF's AI-toolbox er din genvej til et overblik over kunstig intelligens, forbundets arbejde med den nye teknologi og dine rettigheder på området. Vi opdaterer toolboxen, når der er ny viden, ny lovgivning eller nye tiltag, der kan hjælpe dig.

Udfordringer og muligheder med AI

Her får du en kort introduktion til, hvilke udfordringer skuespillerfaget i særdeleshed kan have med AIs udbredelse. Vi ser også på de fordele, som teknologien kan give.

Aktuelt om AI

Læs de seneste artikler, debatindlæg m.v. fra forbundet om AI, hold dig opdateret på aktuelle AI-relaterede arrangementer og følg med i, hvad der bliver skrevet om den nye teknologi.

Dine AI-rettigheder

Her får du et overblik over de vigtigste bestemmelser i overenskomsterne på spillefilm- og tv-produktionsområderne, links til de relevante standardkontrakter og overenskomster samt en række gode råd fra en af forbundets chefjurister.

Få rådgivning hos forbundets jurister

Husk på, at du altid kan få læst kontrakter igennem, vende tvivlsspørgsmål om AI eller få god råd af forbundets dygtige jurister. Her får du kontaktoplysninger og åbningstider.

Det mener vi om AI

Vi har endnu ikke set det fulde omfang af potentialet i AI, men allerede nu er det klart, at alle er nødt til at tage styringen med den nye teknologi – især vi skuespillere. Her bliver du klogere på, hvor skuespillerforbundet står holdningsmæssigt i forhold til AI lige nu.