Om Medlemsplus i PFA

Få råd til mere som pensionist med MedlemsPlus – et unikt medlemstilbud på pension og forsikring hos PFA.

MedlemsPlus er et unikt tilbud, som du har adgang til gennem Dansk Skuespillerforbund. Det er til dig, der selv står for din pension eller ønsker at stå for den - og det er også til dig, som allerede har en pensionsopsparing, men som fx ønsker at spare mere op.

Her får du et hurtigt overblik over tilbuddet, som vi eksklusivt tilbyder dig i samarbejde med PFA, så længe du er medlem – til en god pris.

Sådan ser dine medlemsfordele ud
Mulighed for et godt afkast på din pensionsopsparing, da du sparer op i markedsrente, hvor du selv er med til at vælge potentialet for afkastet og graden af risiko. Du får også PFA KundeKapital, som giver dig mulighed for et ekstra højt afkast på 5 % af dine indbetalinger, hvor der så også er en øget risiko. Potentiale og risiko går altid hånd i hånd, når vi taler investering.

Tre gode forsikringer, der giver dig og dine nærmeste tryghed, hvis du bliver syg eller dør. Du kan tilpasse dækningerne, så de passer til dine behov, og du har mulighed for at tilkøbe ekstra forsikringer – også til dine børn, ægtefælle registreret partner eller samlever.

Selvbetjeningsværktøjet mitpfa.dk, som giver dig et godt overblik over din pensionsopsparing, dit afkast og dine forsikringer. Du har også adgang til vores anbefalinger og kan tilpasse din ordning på siden.

Du bestemmer selv, hvor meget du vil indbetale til pensionsordningen – dog min 2.000 kr. om måneden. Pengene går til både opsparing og forsikringer. Du kan også vælge kun at spare op til pensionen, hvis du ikke ønsker at have forsikringerne med. Så kan du komme i gang fra 1000 kr. om måneden.

Dine indbetalinger til pension er fradragsberettigede. Betaler du fx 40 % i skat, så koster det kun 600 kr. at indbetale 1.000 kr. til din pension. Du skal altså ikke betale skat, når du indbetaler til pensionen. Når du går på pension, betaler du skat af udbetalingerne.

Få mere at vide på pfa.dk/medlemsplus eller kontakt PFA på tlf. 70 12 50 00.

Her kan du få svar på dine spørgsmål mandag til torsdag mellem 8 og 16.30 og fredag fra kl. 8 til 16.

Kontakt

Pensionsrådgiver i PFA

Gitte Julie Santiago
Tlf: 39 17 48 92

Louise Bendtsen
Tlf: 39 17 61 70