Mia Lerdam

Mit navn er Mia Lerdam, jeg er 41 år, mor til to, kæreste med deres far gennem 20 år og uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Odense Teater med afgang i 2010. I de seneste fire år har jeg haft den ære at være en del af bestyrelsen – det første år som suppleant, og de seneste tre år som fuldgyldigt medlem.

Siden min uddannelse har jeg arbejdet på forskellige scener, både i min hjemstavn, København, og rundt omkring i hele kongeriget. Fra 2016 har jeg også optrådt i adskillige gymnastiksale landet over, idet jeg har haft det privilegium at turnere med børne- og ungdomsteater og på den måde underholdt over 40.000 skoleelever.

Ønsket om at fortsætte i bestyrelsen udspringer af de seneste fire år, hvor jeg har opsamlet viden om og forståelse for det afgørende arbejde, vores alle sammens forbund udfører på daglig basis. Disse år har været præget af udfordringer, herunder coronapandemien, streamingkonflikter, internationale kriser, strejker og en følelse af nedskæringer og manglende prioritering af kulturen i Danmark.

Jeg ønsker at fortsætte arbejdet med at gennemføre de mål og kriterier, som vi i fællesskab sætter for vores fagforening. Mine erfaringer og indsigt, kombineret med min dedikation til skuespil og det danske kulturliv, motiverer mig til at være en stemme for vores fag. Jeg håber, at I som medlemmer har tillid til, at jeg kan være en værdifuld repræsentant for jer i bestyrelsen.