Efteruddannelse for professionelle skuespillere, dansere, sangere og musicalperformere
DSF Studios kurser er for DSF-medlemmer, rettighedshavere i Filmex og for andre der arbejder professionelt inden for ovennævnte faggrupper, eller som kan opfylde mindst et af forbundets medlemskriterier, læs mere her

Stemmekursus - Spil på engelsk med Anette Nørgaard

Dato:
27. januar
Tidspunkt:
kl. 10.00-14.00
Sted:
DSF Studio, Tagensvej 85, 2200 Købehavn N
Antal deltagere:
12
Tilmeldingsfrist:
10. januar
Pris:
100 kr.
Stemmekursus - Spil på engelsk med Anette Nørgaard

Kend din stemme - også på engelsk.

På dette introduktionskursus lærer du, hvordan du former det engelske sprog, så det ikke kommer til at stå i vejen for dit udtryk som skuespiller. 

En af de store forskelle på det danske og engelske sprog er vægten på vokal- og konsonantlyde i sproget, og dermed hvordan rytme og melodi bærer stemmen i replikføring.

På kurset vil du få nogle basale redskaber og øvelser, som vil hjælpe dig til at spille med samme erfaring og spontanitet på engelsk, som når du spiller på dansk, så du kan give dit bud på en engelsktalende rolle i casting- og audition situationer.

Hvis der er tid, vil der eventuelt være mulighed for at arbejde med forskellige engelske dialekter, accenter og forskellene på f.eks. US- og UK-engelsk.

Anette Nørgaard er uddannet tale- og sangpædagog og har arbejdet som stemme- og dramalærer i New York siden 2008. Anette har endvidere en skuespiluddannelse fra William Esper Studio (2006-2008) og en musicalperformer uddannelse fra Scenekunstskolen i Fredericia (2001-2004). Hun har arbejdet både som skuespiller, musicalperformer og sanger. Hun er medstifter af Scandinavian American Theater Company i New York. Anette er for nylig flyttet tilbage til Danmark, hvor hun har startet virksomheden, Kend Din Stemme og har udgivet bogen ’The Vocal Paradox’.


Læs mere om Anette Nørgaard, www.kenddinstemme.dk, www.thevocalparadox.com

 
shemaleup.net