Efteruddannelse for professionelle skuespillere, dansere, sangere og musicalperformere
DSF Studios kurser er for DSF-medlemmer, rettighedshavere i Filmex og for andre der arbejder professionelt inden for ovennævnte faggrupper, eller som kan opfylde mindst et af forbundets medlemskriterier, læs mere her

Åben Studio: Stemmen i kroppen med Naja Månsson

Dato:
Fredage 24. jan. - 28. feb. (dog ikke 7.+14. feb.)
Tidspunkt:
kl. 9.30-12.30
Sted:
DSF Studio, Tagensvej 85, 2200 København N
Antal deltagere:
ubegrænset
Tilmeldingsfrist:
løbende men gerne inden 6. jan.
Pris:
200 kr. Åben Studio træningskort 1. halvår 2020
Åben Studio: Stemmen i kroppen med Naja Månsson

Dette kursus henvender sig til skuespillere, sangere og musicalperformere. 

Det er et stemmeværksted, hvor vi arbejder med kropsbevidsthed og åndedrætstræning for den professionelle stemme. Dette er ikke sangundervisning, men kropstræning og kropsbevidsthed for at styrke en sund stemme. Du får redskaber til daglig træning og vedligehold af stemmen. Det er fysisk træning med fokus på at afspænde og styrke bl.a. core muskulatur, mellemgulv, kæbe, hals og nakke.

Vi afprøver forskellige øvelser, og du får mulighed for at finde ud af hvilke øvelser og hvilken type træning, der gør din stemme bedre. Det er nemlig ikke ens for alle. 

To af undervisningsgangene vil vi være akkompagnereret af en pianist, hvor deltagerne får mulighed for at teste, hvad de forskellige øvelser gør ved sangstemmen. 

Udover træning om fredagen er der 1 times individuel behandling pr. deltager. Deltagerne aftaler selv tid med Naja ved fremmøde til træningen om fredagen (individuelle tider skal aftales senest til sidste træning d. 28. feb.). 

Kurset henvender sig til skuespillere, sangere og musicalperformere.
 
Naja har 10 års erfaring med at massere og behandle professionelle stemmer. Hun har efter sin kandidatuddannelse i klassisk sang specialiseret sig yderligere indenfor faget. Herunder uddannelse i stemmerehabilitering hos Anne Rosing, super vision hos voice teacher Trish McCaffrey i New York, alexanderteknik lærer Ann Rodiger i New York, danser Guido Witte i Berlin, akupunktør Henry Buck i New York og voice coach John Norris i Berlin. 

Naja har bl.a. arbejdet med sangere og skuespillere på workshops i hele Skandinavien. Fredericia Teater. Det kongelige Teater. DR, Den Norske Opera. Savery Academy. 

Læs mere på www.najamaansson.dk


Obs. Der undervises ikke fredage 7+14. februar.

 

 

 
shemaleup.net