Kan du ikke læse denne HTML mail?  Klik her
Søndag den 13. maj – husk det nu!

Så er der generalforsamling i Dansk Skuespillerforbund. Mød op til en dag med faglige diskussioner, valg til bestyrelsen og efterfølgende fest.

DSF optog to film på sidste års generalforsamling – tag et kik og se, hvorfor du skal møde op.

Generalforsamlingen starter kl. 12.00, men der er indskrivning allerede fra kl. 11.30. Og da vi regner med at blive mange, anbefales det at komme i god tid.

Generalforsamling i nye lokaler

På grund af stadig større interesse for at deltage i generalforsamlingen, flytter vi i år til nye og større lokaler. Mød op i ”The Lab”, Vermundsgade 40B, 2100 København Ø.

Der er skiltet med navn og husnummer på Vermundsgade.

Gå ind i gården og ned i bunden, hvor du drejer til højre rundt om bygningen.

Find bilagene
Alle medlemmer har med posten fået en indkaldelse og dagsorden til generalforsamlingen. De konkrete bilag, f.eks. formandens skriftlige beretning, regnskaberne og opstillede kandidater, kan medlemmer finde på hjemmesiden.

Du skal logge ind med de samme koder, som du bruger til Skuespillerhåndbogen (dit medlemsnummer og dit password), så finder du alle relevante dokumenter. Dit medlemsnummer står på dit medlemskort.

Kurser: Ledige pladser på danseworkshop og Meisnerkursus
Der er stadig ledige pladser på Meisnerkursus med Sarah Boberg i Odense den 7.-11. maj
samt weekend-workshop med Wendy Houston den 12.-13. maj.

Dansk Skuespillerforbund – Tagensvej 85, DK-2200 København N – Tlf.: 33 24 22 00 – dsf@skuespillerforbundet.dk
Hvis du ikke længere ønsker at modtage dette nyhedsbrev, kan du afmelde det her.  Du har også mulighed for at redigere din tilmelding.