DSF Studio - efteruddannelseskurser for professionelle skuespillere, dansere, sangere og musicalperformere.

Der er Åben Studio undervisning i DSF Studio på Tagensvej 85 inden for følgende discipliner: Skuespiltræning, filmskuespil og musicaldans. Der afholdes også arrangementer og foredrag om emner, der er relevante for brugernes arbejdsliv - se mere under arrangementer.

DSF Studios kurser er for DSF-medlemmer, rettighedshavere i Filmex og for andre der arbejder professionelt inden for ovennævnte faggrupper, eller som kan opfylde mindst et af forbundets medlemskriterier. Læs mere her

Det koster 200 kr. i alt pr. halvår at deltage i Åben Studios undervisning, hvilket inkluderer alle hold anført under Åben Studio.

Betalingen gælder til træning og andre udvalgte arrangementer i København, Aarhus, Odense og Aalborg og kan ske ved overførsel til bank på reg.nr. 0400 konto nr. 4022730946 eller pr. MobilePay nr. 73270 med angivelse af dit navn og Åben Studio.

Kom og træn, når du har tid og lyst. 

Stemmen i kroppen med Naja Månsson

Dato:
Torsdage fra 28. oktober - 25. november
Tidspunkt:
Kl. 9.30-12.30
Sted:
DSF Studio, Tagensvej 85, 2200 København N
Tilmeldingsfrist:
1. oktober
Pris:
200 kr. Åben Studio træningskort 2. halvår 2021
Stemmen i kroppen med Naja Månsson

Dette kursus henvender sig til skuespillere, sangere og musicalperformere.

Det er et stemmeværksted, hvor vi arbejder med kropsbevidsthed og åndedrætstræning for den professionelle stemme. Dette er ikke sangundervisning, men kropstræning og kropsbevidsthed for at styrke en sund stemme. Du får redskaber til daglig træning og vedligehold af stemmen. Det er fysisk træning med fokus på at afspænde og styrke bl.a. core muskulatur, ryg, mellemgulv, kæbe, hals og nakke.

Vi afprøver forskellige øvelser, og du får mulighed for at finde ud af hvilke øvelser og hvilken type træning, der gør din stemme bedre. Det er nemlig ikke ens for alle.
 
To af undervisningsgangene vil vi være akkompagnereret af en pianist, hvor deltagerne får mulighed for at teste, hvad de forskellige øvelser gør ved sangstemmen.
 
Individuelle behandlinger (max 20 pladser).
Udover træning om torsdagen er der 1 times individuel session pr. deltager. Deltagerne aftaler selv tid med Naja ved fremmøde til træningen om torsdag . Solo sessions  foregår Dec. 2021 og januar 2022. Individuelle tider skal aftales senest til sidste træning d. 25. november.
Der er ubegrænset plads til træningen, dog max plads til 20 solo tider. Tildeles efter først til mølle. 

Naja har 10 års erfaring med at massere og behandle professionelle stemmer. Hun har efter sin kandidatuddannelse i klassisk sang specialiseret sig yderligere indenfor faget. Herunder uddannelse i stemmerehabilitering hos Anne Rosing, super vision hos voice teacher Trish McCaffrey i New York, alexanderteknik lærer Ann Rodiger i New York, danser Guido Witte i Berlin, akupunktør Henry Buck i New York og voice coach John Norris i Berlin.

Naja har bl.a. arbejdet med sangere og skuespillere på workshops i hele Skandinavien. Fredericia Teater. Det Kongelige Teater. DR, Den Norske Opera. Savery Academy.

Læs mere på www.najamaansson.dk